fbpx

SIVA FEESTVERZORGING

hoogstaande all-in uitvoering van elk feest, bedrijfsevent of seminarie.

Jouw feest of event plannen?

Meer dan 25 jaar ervaring

Geniet en wij doen de rest!

Feestverzorging SIVA staat garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van elk feest, bedrijfsevent of seminarie.

Stijlvol feesten in elk kader!
Op ons domein, bij jou thuis of op locatie.

We onderscheiden ons door een perfecte afstemming van alle aspecten van jouw evenement, of dat nu een familiefeest, een productvoorstelling, een huwelijks- of verjaardagsfeest is.

Domein 't Meersdael

SIVA’s ideale locatie voor alle feesten. Deze Engelse villa in een prachtige landschapstuin is een ware topper tussen Gent en Sint-Niklaas.

Feestverzorging

Als bedrijf of particulier op zoek naar een no-nonsense partner voor de organisatie van jouw familiefeest of bedrijfsevenement?

Bedrijfsfeesten

Jouw evenement of personeelsfeest smaakvol laten verzorgen als bedrijf ? SIVA is jouw partner met kwalitatieve all-in formules voor bedrijven.

Onze sterkte is zonder twijfel onze aanpak op maat.

All-in formules voor particulieren én bedrijven

Jij feest, wij organiseren!

SIVA beschikt over ruime ervaring in de all-in organisatie van specifieke bedrijfsevents zoals personeelsfeesten, productvoorstellingen, seminaries, bedrijfsopeningen en opendeurdagen, maar beschikt ook over uitgebreide feestformules voor particulieren zoals, huwelijksfeesten, jubileums, communie- en lentefeesten en privé-evenementen.

Wij houden rekening met werkelijk alle aspecten die jouw feest of event maken tot wat het moet zijn: een onvergetelijke dag voor jou en jouw gasten, die jouw moment extra n de verf zet. 

Ons motto blijft zonder meer: Jij feest, wij organiseren!

Onze exclusieve feestlocatie op het prachtige domein ’t Meersdael te Moerbeke-Waas is zonder meer een inside-tip in de ruime omgeving Sint-Niklaas – Gent. 

Recepties, seminaries of bedrijfsevenementen

Ons domein beschikt over een totale capaciteit van 500 gasten voor walking dinners en recepties. Voor andere activiteiten kunnen we tot 250 personen ontvangen.

Huwelijksfeest, familiefeest of jubileum

Geniet tijdens je huwelijk, communie, lentefeest of jubileum van de pracht én praal van 't Meersdael. Ontvang tot 250 gasten aan onze prachtige tafels.

Van avondfeest naar dansfeest

Je feest plannen tot de late uurtjes? Ons domein beschikt over de nodige ruimte en accommodatie om het avondfeest in een dansfeest om te toveren.

Landelijke Britse klasse

Het prachtig gerenoveerde domein met Engelse villa in een wondermooie landschapstuin vormt het decor voor elk evenement.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OVER ONS

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, staat SIVA garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van jouw feest, bedrijfsevent of seminarie.

Onze zaakvoerder, Tony Vanderlinden, staat nog steeds meer op de vloer om elke feest in goede banen te leiden.

Door hun ervaring zijn onze chefs van alle markten thuis: zowel de klassieke gastronomie als innovatieve gerechten, buffetten en meergangenmenu’s kunnen in samenspraak worden gerealiseerd.

Voor de beste smaakbeleving werkt onze keuken enkel met kwaliteitsingrediënten.

Ontdek onze vaste partners!

Vragen of een reservatie plaatsen?

Onze zetel

Neerstraat 101
9112 Sinaai.
BE 0880 070 805

Contact

Volg ons