037722203 info@siva.be

Domein ’t Meersdael

Uw feest, onze locatie

Op zoek naar een geschikte locatie?

Siva beschikt over een ware topper gelegen tussen Gent en Sint-Niklaas.

Een romantisch-landelijke setting, tot in de puntjes onderhouden, zo weggelopen uit één van die prachtige Britse klasse series. Alles is aanwezig om uw event alvast visueel oogverblindend te maken.

U kan uw gasten ontvangen in het landelijke maar tevens rijkelijke interieur van onze gerenoveerde cottage met zicht op de omgeving.

Tijdens de warmere lente- en zomerdagen zijn tuinrecepties of zelfs volledige tuinfeesten mogelijk.

Als bedrijfsleider kan u uw zakenrelaties, prospecten of klanten ontvangen in een prachtig kader dat ervoor zal zorgen dat uw beoogde doelstelling voor uw vergadering, promotiecampagne of productvoorstelling alvast in de juiste sfeer kan plaatsvinden.

Deze locatie heeft een capaciteit van 500 personen voor walking dinners en recepties en tot 250 personen voor feesten met klassieke dinners/soupers. Er is bovendien ruimte en accommodatie om het avondfeest in een dansfeest om te toveren. Landelijke Britse klasse

Onze exclusieve feestlocatie op het prachtige domein ’t Meersdael te Moerbeke-Waas is zonder meer een inside-tip in de ruime omgeving Sint-Niklaas – Gent. Het prachtig gerenoveerde domein met Engelse villa in een wondermooie landschapstuin vormt het decor voor uw evenement.

Domein ’t Meersdael is gelegen in Moerbeke-Waas en makkelijk te bereiken via de E17, afrit Lokeren en vervolgens richting Eksaarde, Moerbeke-Waas.

Maak een afspraak

U bent als bedrijfsleider op zoek naar een no-nonsense partner voor de organisatie van uw evenement? Dan bent u bij Siva op het juiste adres. Aarzel niet en contacteer ons voor een onderhoud.

Naam*

Email*

Tel

Uw bericht*