fbpx

Tentenverhuur

SIVA tentenverhuur

Jouw feest,
onze tenten.

Exclusief feesten op een eigen locatie?

Huur dan een luxe-tent van SIVA

Stijlvolle feesttenten voor alle gelegenheden.​

Wil je echt exclusief feesten, een alternatief voor de traditionele feestlocaties, dan biedt SIVA u de totaalorganisatie van uw feest in onze luxe-tenten op uw locatie.

Voor alle privé-, huwelijks- en bedrijfsfeesten plaatsen wij een luxe tent op maat.

Deze wordt door ons geplaatst, voorzien van vloeren, verwarming, de juiste sfeerverlichting, tafels, luxestoelen, decoratie… Zo wordt uw locatie omgetoverd tot een sprookjesachtig geheel, waar u en uw gasten nog jarenlang van zullen nagenieten!

Ook hier kunnen wij zorgen voor bijkomende elementen zoals muziek, geluid en licht, animatie, aangevuld met de gekende stijlvolle verzorging van receptie en diner. U kan ten volle van uw feest genieten zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Benieuw naar de mogelijkheden?

Onze troeven?

Onze sterkte is zonder twijfel onze aanpak op maat. 

Géén standaard- of routineus werk, maar een persoonlijke en klantgerichte benadering, met professionele medewerkers die erop toezien dat gastvrouw en/of gastheer en alle genodigden zorgeloos kunnen genieten. 

Kortom: uw feest is pas geslaagd als alle aspecten voorhanden zijn, en deze bovendien tot in de kleinste puntjes uitgewerkt en verzorgd zijn. Wij werken dat graag voor u uit!

Onze zetel

Neerstraat 101
9112 Sinaai.
BE 0881.653.388

Contact

Volg ons