fbpx

Feestverzorging

SIVA Feestverzorging

Jouw feest,
op locatie

Een zorgeloos bedrijfsevent of privéfeest met klasse.

Als bedrijfsleider of verantwoordelijke voor het bedrijfsevent wil je uiteraard jouw bedrijf zo optimaal mogelijk in de spotlight zetten tijdens het event. 

Dat verstaan we bij SIVA heel goed. Wij kunnen dan ook voor jouw bedrijf een unieke partner zijn in de totaalorganisatie van elk bedrijfsevent.

SIVA regelt alles!

Jij feest, wij organiseren!

SIVA beschikt over ruime ervaring in de all-in organisatie van specifieke bedrijfsevents zoals personeelsfeesten, productvoorstellingen, seminaries, bedrijfsopeningen en opendeurdagen, maar beschikt ook over uitgebreide feestformules voor particulieren zoals, huwelijksfeesten, jubileums, communie- en lentefeesten en privé-evenementen.

Wij houden rekening met werkelijk alle aspecten die jouw feest of event maken tot wat het moet zijn: een onvergetelijke dag voor jou en jouw gasten, die jouw moment extra in de verf zet. 

Ons motto blijft zonder meer: Jij feest, wij organiseren!

Onze exclusieve feestlocatie op het prachtige domein ’t Meersdael te Moerbeke-Waas is zonder meer een inside-tip in de ruime omgeving Sint-Niklaas – Gent. 

Onbeperkte mogelijkheden

Op locatie, in een bedrijfshal die we in no-time omtoveren tot een unieke tijdelijke feestruimte, of op onze locatie? Voor een beperkt gezelschap of voor 2.000 genodigden? Maakt niet uit.

SIVA regelt alles voor jou!

Feestverloop, tafelschikkingen, animatie, enz. worden vooraf doorgenomen en kunnen door ons worden georganiseerd.

Gedaan met praktische zorgen en het regelen van audiovisueel materiaal, artiesten of dj’s!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Omdat beelden meer zeggen dan woorden!

Onze zetel

Neerstraat 101
9112 Sinaai.
BE 0881.653.388

Contact

Volg ons