fbpx

Feesten op het water

Genieten op het water

Jouw feest, productvoorstelling of netwerkevent op het water.

Een boottocht op maat van jouw feestplannen!

Bent je op zoek naar een unieke locatie voor een speciale gelegenheid? Wij stellen met plezier onze comfortabele salonboot Wilford en al zijn voorzieningen ter beschikking. Of u nu een feestelijk of zakelijk evenement plant, SIVA heeft alle faciliteiten en ervaring voor een geslaagde uitstap met uw familie, vrienden, collega’s, vereniging,… 

SIVA regelt alles!

Luxe boottochten langs Vlaamse waterwegen.

Een feestje of receptie op het water? Ook dat regelen we met veel plezier!
 
Kom aan boord van de ‘Wilford’ en geniet van een hele dag of avond aan culiniar vaarplezier. Onderweg genieten jouw gasten van een tot in de puntjes verzorgde catering én een adembenemend uitzicht op de mooiste plekjes rond de Schelde.
 
Al onze tochten zijn volledig personaliseerbaar: zo heb je de vrijheid om zelf de opstapplaats, koers, duur en invulling van jouw feest te bepalen. Onze flexibele cateringopties en drankenformules stemmen we af op jouw wensen en budget.

Onbeperkte mogelijkheden

Van walking dinners tot gastronomische banketten met professionele bediening, alles is mogelijk!

Verras jouw gasten op een bijzondere dag met een unieke boottocht langs de Vlaamse en Nederlandse wateren. Ondertussen geniet je van onze culinaire verwennerijen én het prachtige uitzicht. 

Een netwerkevent met rondvaart langs de enorme wereldhaven van Antwerpen? Een leuk alternatief om het nuttige van een zakelijke besprekingen te koppelen aan het aangename van een feest op het water. 

Of wat denk je van een romantisch avondfeest bij kaarslicht langs sprookjesachtige oevers? Bij SIVA is alles bespreekbaar.

Feest op het water

SIVA regelt alles voor jou!

Feestverloop, tafelschikkingen, animatie, enz. worden vooraf doorgenomen en kunnen door ons worden georganiseerd.

Gedaan met praktische zorgen en het regelen van audiovisueel materiaal, artiesten of dj’s!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Omdat beelden meer zeggen dan woorden!

Onze zetel

Neerstraat 101
9112 Sinaai.
BE 0881.653.388

Contact

Volg ons