fbpx

Feestlocatie De Maalderij​

SIVA Feestverzorging

Jouw feest, onze locatie.

Feestlocatie De Maalderij

SIVA heeft met feestlocatie De Maalderij in Zaffelaere over een nieuwe, gezellige én interessant locatie in aanbod.

De Maalderij biedt plaats tot 80 personen en is handig gelegen tussen Gent en Sint-Niklaas en  is ideaal geschikt voor feesten die te groot zijn om bij u thuis te organiseren. Met zijn gezellig interieur is het een ‘beetje thuiskomen’ zodat alle gasten in alle rust en met klasse kunnen ontvangen worden.

De kindvriendelijke feestlocatie van De Maalderij nabij Gent is de ideale plek voor een geslaagd communie-of lentefeest. Kinderen kunnen in de voortuin in alle veiligheid spelen en dat terwijl de ouders ten volle genieten.

Benieuwd naar onze feestformules?

All-in formules voor particulieren én bedrijven

DemaalderijZaffelare

No-nonsense aanpak!

Als bedrijfsleider kan u uw zakenrelaties, prospecten of klanten ontvangen in een prachtig kader dat ervoor zal zorgen dat uw beoogde doelstelling voor uw vergadering, promotiecampagne of productvoorstelling alvast in de juiste sfeer kan plaatsvinden.

Zoekt u een prachtige locatie om in afzondering en alle rust te kunnen vergaderen en culinair verwend te worden? Dat kan perfect in ‘De Maalderij’ te Zaffelare. Onze locatie is ideaal geschikt voor bedrijfsevenementen die te groot zijn om bij u op kantoor te organiseren of om een bepaalde sfeer én gezelligheid vragen.

De Maalderij is gelegen in Zaffelaere en makkelijk te bereiken via de E17, afrit Beervelde en vervolgens richting  Lochristi.

Walking dinners en recepties

De Maalderij heeft een totale capaciteit van 100 personen voor walking dinners en recepties.

Klassieke dinners of soupers

Voor gezeten activiteiten kunnen we tot 80 personen accomoderen in De Maalderij.

Van avondfeest naar dansfeest

Je feest plannen tot de late uurtjes? Ons domein beschikt over de nodige ruimte en accommodatie om het avondfeest in een dansfeest om te toveren.

Een authentiek warm kader

De Maalderij staat voor een prachtige tuin, huiselijke sfeer, gastvrije ontvangst in een authentiek warm kader voor elke feestgelegenheid.

Evenementen op maat van de klant

Geniet!
Wij doen de rest.

SIVA staat garant voor een klassevolle en kwalitatief hoogstaande all-in uitvoering van uw feest, bedrijfsevent of seminarie.

We onderscheiden ons door een perfecte afstemming van alle aspecten van uw evenement.   Onze chefs zijn van alle markten thuis: zowel de klassieke gastronomie als innovatieve gerechten, buffetten en meergangenmenu’s kunnen in samenspraak met u worden gerealiseerd. Onze keuken werkt enkel met kwaliteitsingrediënten.

 

Familiefeest

Vier je familiefeest in alle rust en klasse en geniet van de prachtige omgeving die De Maalderij te bieden heeft.

Huwelijksfeest

Je huwelijke, één van de mooiste dagen van je leven, vier je op een exclusieve én stijlvolle locatie bij SIVA.

Verjaardagsfeest

Wie wil er geen exclusief verjaardagsfeest in een luxueuze omgeving die pijlsnel kan worden omgetoverd tot danszaal?

bedrijfsfeest

Ontvangen uw publiek in een prachtig kader met oog op een optimaal verloop van elke vergadering of evenement.

De Maalderij is gelegen in Zaffelaere en makkelijk te bereiken via de E17, afrit Beervelde en vervolgens richting  Lochristi.

Onze zetel

Neerstraat 101
9112 Sinaai.
BE 0881.653.388

Contact

Volg ons